ABLOY PROTEC2 mechanikus zár

Az ABLOY PROTEC2 egyike napjaink legbiztonságosabb zárrendszereinek, mely a világ egyik legnépszerűbb főkulcsrendszer családjának, az ABLOY PROTEC2-nek a továbbfejlesztett, a világon egyedülálló biztonsági megoldásokkal rendelkező változata.

Az ABLOY PROTEC2 számos újdonsággal jelentkezik, melyek nem csak tartóssá és megbízhatóvá, de gyakorlatilag feltörhetetlenné teszik a megoldást. A szabadalmaztatott AWS (Anti Wearing System) egy, a kulcsok kopását gátló rendszer, mely megakadályozza, hogy a rendszeres használat miatt a kulcsok felületén apró sérülések jöjjenek létre, ezáltal hosszú, hibamentes élettartamot biztosít.

A tárcsás szerkezet is teljesen új tervezés, a kulcsban pedig egy golyó kapott helyet, melynek köszönhetően a nyers kulcsok készítése rendkívül nehéz, így az illetéktelen másolás gyakorlatilag lehetetlenné vált.

Az ABLOY PROTEC2 is elérhető a már megismert CLIQ elektromechanikus funkcionalitással, amelynek segítségével a mechanikus főkulcsrendszerünket egy kártyás beléptető rendszer funkcionalitásával ruházhatjuk fel és ezáltal elérhető válnak olyan szolgáltatások, mint a kártyák és zárak eseményeinek naplózása vagy időbeni használhatóságának korlátozása.

Tekintse meg az ABLOY PROTEC2 bemutató videóját, melyből megismerheti egy világszabadalom születését!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és, hogy mely termékre szeretne ajánlatot kérni!