Zárak és beléptetők

Mit nyújt az ASSA ABLOY beléptető , amit más nem? Egységes integrált beléptető rendszert építünk ki, melynek minden részlete (zárak, széfek) integráltan vezérelhető, akár online rendszerben is. A rendszer kialakítása során minden paraméter egyedi igények szerint változtatható. A leginkább testre szabott beléptető megoldásokat kínáljuk, kiváló ár-érték arányban. Kérjen ajánlatot még ma, ha Önnek is az ASSA ABLOY beléptető rendszerre lenne szüksége!

Az ASSA ABLOY beléptető telepítésével bármilyen meglévő rendszer esetében 5 perc alatt áttérhet a jövő technológiáját nyújtó biztonságosabb, exkluzívabb azonosító és beléptető megoldásra. Az igazi garanciát pedig a vendégek elégedettsége jelenti majd.

Milyen funkciókkal növeli szállodája biztonsági fokozatát a TESA ASSA ABLOY beléptető rendszer?

  • Pontos nyomon követés: Belépési események, széfhasználatok rögzítése és utólagos visszaellenőrizhetősége egy rendszeren belül.
  • Testre szabhatóság: Jogosultsági szintek és naplózott események megjelenítése egy rendszerben ajtónként, illetve akár szintek, épületek vagy blokkok szerint. Ajtótípusok szerinti megkülönböztetés, pl. lakosztály, apartman közös belépési lehetősége.
  • Rugalmas és egyszerű kezelhetőség: Megkülönböztetett jogosultsági szintek beállítása és rugalmas módosítása a beléptető kártyák jogosultsági szintjeinek gyors és egyszerű változtatásával, teljes mértékig a szálláshely igényeire szabva. Multi-üzemmód (szabad belépés, első használó, két használó stb.) lehetősége.
  • Online és offline rendszerbe integrálhatóság: Az ASSA ABLOY beléptető rendszer telepítésével egy virtuális online hálózatot hozhat létre szállodájában egyetlen vezeték elhelyezése nélkül. Így a vendégek akár a recepció felkeresése nélkül is meghosszabbíthatják tartózkodásukat.
  • Teljes biztonság: Mesterkártya biztosítása a speciális helyzetek kezelésére.

 

Miért válassza az ASSA ABLOY beléptetőt?

  • Gyors, könnyű telepítés: A beüzemeléshez nincs szükség vezetékelésre és az ajtó átalakítására, így gyorsan és egyszerűen telepíthető bármilyen meglévő vagy éppen újonnan kialakított rendszer esetében is.
  • Költséghatékony technológia: A vezeték nélküli telepítéssel jelentős költséget takaríthat meg, ráadásul energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően a TESA zárak üzemeltetése is gazdaságos.
  • Másolás elleni védelem és kényelem egyben: Az RFID vezérlés, illetve a zárak és a szoftver valós időben történő kommunikációja révén kényelmes távfelügyeletet és azonnali beavatkozási lehetőséget biztosít a beléptető rendszer. Ráadásul az RFID technológiának köszönhetően nincs lehetőség a beléptető eszközök másolására sem. A rendszerbe integrált ajtók többféle eszközzel is nyithatók, pl. kártya, óra, csuklópánt, emellett kompatibilis NFC-képes mobiltelefonokkal is.
  • Egyszerű szervizelhetőség: a gazdaságos működés másik oka, hogy meghibásodás esetén nem kell a teljes zárszerkezetet cserélni, a zárak egyes alkatrészeinek javítása is megoldható. A beléptető rendszer szoftverének frissítése a szálloda munkatársai számára szinte észrevétlenül történik, hogy a legkisebb fennakadást se okozza a vendégek ellátásában.

 

Amennyiben részletesebb információkat szeretne megtudni a TESA ASSA ABLOY szállodai beléptető rendszer működéséről, töltse le termékismertető katalógusunkat!

Árajánlatért és tanácsadásért forduljon kollégáinkhoz! Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és, hogy mely termékre szeretne ajánlatot kérni!