Mire érdemes odafigyelni a beléptető rendszer kiválasztásakor?

/Local/HU/Kepek/termekek/tesa-szallodai-belepteto-rendszer-1000-435.jpg

A vendégek és üzemeltetés szemszögéből a szálloda talán egyik legkritikusabb pontja a beléptető rendszer.

Gondoljunk csak bele, hogy mi történik, ha

  • a vendég visszajön egy több órás fárasztó városnézésből, és nem nyílik a vendégszoba ajtaja, így fel kell feszíteni – elég illúzióromboló!
  • egy bármilyen okból meghibásodott zárat nem javítanak meg több napig vagy hétig, és így a vendégszobát nem lehet kiadni!

Elsőre úgy tűnhet, hogy a jó szállodai beléptető rendszer kiválasztása elsősorban műszaki feladat, és a technológia ismerete az egyetlen fontos szempont. Pedig ez nem igaz. Összegyűjtöttük, minek érdemes utánanézni, mielőtt beszállítót választunk.

  1. Bárhol másolható kártyák: A kártyás beléptetőknél figyeljünk oda, hogy a rendszerhez szükséges további kártyák beszerzésére ne csak a megoldás szállítójánál legyen mód, különben kényszerhelyzetbe kerülhetünk pénzügyi és logisztikai szempontból, ha ki vagyunk szolgáltatva egy beszállítónak!
  2. Ajtóspecialista: Ajtó nem létezik zár nélkül, a zár nem létezik ajtó nélkül. Keressünk olyan partnert, aki a teljes rendszert egy kézből biztosítja, és garanciát is vállal rá, így elkerülhetjük az utológos egymásramutogatást a beszállítók és üzemeltetők részéről!
  3. Rendelkezésre álló szervizcsapat: Egy meghibásodás komoly költséggel és bevételkieséssel járhat, ezért olyan partnerre van szükség, aki gyors és megbízható szervizelést vállal. A ki nem adható szobánál nincs költségesebb.
  4. Árbevétel, garancia, stabilitás: Mit sem ér a szervizszolgáltatás, ha pár év múlva se híre, se hamva a cégnek, akitől a beléptetőt beszereztük, és ezért cserélhetjük le a teljes rendszert az ajtókkal együtt! Nézzünk utána a cég gazdasági mutatóinak, válasszunk stabil (pl. nemzetközi hátterű) partnert, aki hosszú távú garanciát vállal!
  5. Internet: keressük fel a beszállító honlapját, sokat elárul a cég magyarországi piaci helyzetéről, szakértelméről és elkötelezettségéről az ügyfelei felé.

További tanácsadásért forduljon kollégáinkhoz, akik több mint 10 éve állnak szállodai partnereink szolgálatában, vagy tekintse szállodai beléptető megoldásainkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és, hogy mely termékre szeretne ajánlatot kérni!