Online szállodai beléptető akció

/Local/HU/Kepek/szallodai-belepteto-rendszer-akcio-tesa-spy.png

Most éri meg online, vezeték nélküli beléptető rendszerre váltania, mert a TESA SPY Wireless online szállodai ajtózár darabját nettó 70 500 forintért szerezheti be, ha most rendel tőlünk.

Milyen előnyökkel jár az ASSA ABLOY online beléptető rendszer kiépítése?

  • Gyors telepítés: Az online rendszerhez szükséges zárak telepítése csupán pár percet vesz igénybe. A vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően nem kell az ajtókat bekábelezni ezzel jelentős átalakítási munkákat lehet megspórolni. .
  • Távolról is teljes kontrol: Pontos nyomon követést és távoli vezérelhetőséget tesz lehetővé az online beléptető rendszer, így Ön bármikor, bárhonnan szemmel tarthatja a szálloda történéseit. A zárak minden egyes nyitás-zárást naplóznak, így a korábbi belépési események bármikor visszakereshetők. Új kártya hozzáadása vagy meglévő letiltása másodpercek alatt elintézhető.
  • online-szallodai-zar-tesa-spy-wirelessAz SOS nyitási funkcióval vészhelyzetben is gyorsan és egyszerűen veheti át az irányítást, akár a világ másik pontjáról is.
  • Ajtó státuszának online visszajelzése biztosítja, hogy minden illetékes bármikor bárhonnan valós időben követhesse nyomon az hotel szobáinak állapotát.
  • Hálózati kialakítás: Az online beléptető rendszerrel egy olyan virtuális hálózatot alakíthat ki szállodájában, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek akár a recepció felkeresése nélkül meghosszabbítsák tartózkodásukat.
  • Integrált megoldás: Az online rendszerbe integrálhatja a szobákban lévő széfeket is, így azok működését is pontosan nyomon követheti.
  • Testre szabhatóság és másolás elleni védelem: Az online RFID rendszernek köszönhetően nincs lehetőség a beléptető eszközök másolására, a rendszerben beállított jogosultsági szintek pedig egyénileg szabályozhatók és módosíthatók bármikor.

Ha most vált online rendszerre, akciós áron, 70 500 Ft + áfáért szerezheti be az online rendszerbe integrálható TESA SPY Wireless online szállodai ajtózárakat.

Rendelje meg most az akciós szállodai zárakat, töltse ki az alábbi űrlapot!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és, hogy mely termékre szeretne ajánlatot kérni!