Zárbetét, főkulcsrendszer

A fő- és vezérkulcsos rendszerek egyedi zárbetétnyitási igények szerint készülnek.

Az általános felfogás szerint minden zárbetéthez saját kulcs tartozik, a főkulcsrendszerek esetében azonban ez fordítva van. A kulcshoz, illetve a kulcsot használó személyhez rendeljük hozzá azokat a zárbetéteket, melyeket az adott kulcs nyitni fog. Így elkerülhető, hogy egy épületben számos ponton áthaladó személynek hatalmas kulcscsomót kelljen magával hordania, elég lesz csupán egyetlen kulcs, amely a meghatározott belépési pontokat nyitja.

A főkulcsrendszer kialakításával az épületben használt kulcsok száma jelentősen csökken: lesz egy vezérkulcs, amely az összes zárási pontot nyitja, a további kulcsok, más néven csoportkulcsok pedig csak meghatározott pontot vagy pontokat nyitnak. A főkulcsrendszer használatával egy nyitási rendszerbe foglalható akár több ezer zárási pont is. Ezekre a pontokra szinte bármilyen mechanikus zárszerkezetet behelyezhetünk, például lakatot, hengerzárbetétet, szekrényzárat stb. A főkulcsrendszerekhez tartozó hengerzárbetétek elérhetők egyoldalas, kétoldalas és gombos kivitelben is, nikkelezett vagy réz felülettel bármilyen méretkialakításban.

Válassza ki megoldásaink közül az Önnek megfelelő hengerzárbetéteket, főkulcsrendszer kialakításában pedig kérje kollégáink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Ismerje meg otthoni és ipari felhasználásra szánt cilindereinket és főkulcsrendszereinket!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és, hogy mely termékre szeretne ajánlatot kérni!